Во сабота Струмица ќе биде домаќин на 4-та Олимпијада за технички достигнувања на младите од Југоисточна Европа

Во организација АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ТЕХНИКА, ИНФОРМАТИКА И ОБРАЗОВАНИЕ НА ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА СОЈУЗ НА ЗДРУЖЕНИЈА ЗА ТЕХНИЧКА КУЛТУРА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА – НАРОДНА ТЕХНИКА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА НАРОДНА ТЕХНИКА – СТРУМИЦА во сабота во Центар за култура „Антон Панов“ – Струмица ќе се одржи 4-та Олимпијада за технички достигнувања на младите од Југоисточна Европа.Capture

 

Свеченото отворање е најавено за во 10 часот.

Comments are closed.

POP