Вечерва во Платинум #‎BalkanParty‬

Струмичани знаат да препознаат каде се случуваат најдобрите забави, а пак менаџерскиот тим на клуб Платинум знаат да го дадат својот максимум и ги задоволат гостите. Затоа, клуб Платинум вечерва е резервиран за Balkan Party заедно со најновите и најпопуларните мак, ју & Бг хитови.44868754_10156642854844043_8707386348224380928_n

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o