Клуб Платинум организира незаборавна журка! Оваа сабота #BLACKSENSATION

Клуб Платинум оваа #САБОТА со огромно задоволство ве поканува на одлична тематска забава која не смее да се пропушти!#BLACKSENSATION . 43016002_10156587972704043_5629598769432494080_n
За забавата да биде на највисоко ниво ќе се погрижи дуото кое доаѓа од соседна Србија #DIVOLLY and #MARKWARD.
Зборовите за нив се испишани во секој звук од секоја нивна трака, заразните ритами ќе направат и вие да лудувате цела вечер.
Забавата ќе ја загрее дечкото кој полека но сигурно ја освојува цела Македонија со своите сетови #DJRICARDO.
CODE DRESS: #BLACK
#MEandPLATINUM #WeshareLOVE #WeloveDANCE #WeDRINK#nightLIFE

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o