Градоначалникот Коста Јаневски одржа средба со родителите на загинатите бранители од Струмица

Во хотелот „Цар Самуил“ во Банско, вчера Градоначалникот на Општина Струмица Коста Јаневски заедно со неговите соработни имаа средба со родителите на загинатите бранители во воениот конфликт во 2001 година. На средбата се разговараше за проблемите со кои подолго време се соочуваат, меѓу кои најголем е вработувањето.Градоначалникот на Општина Струмица Коста Јаневски им ја даде неговата поддршка за подобрување на состојбата во која што се наоѓаат.43422190_2397174153656717_9044259651364847616_o 43429771_2397174000323399_8931760739757064192_o 43542672_2397174213656711_1999092983189733376_n

Comments are closed.

bilbord