Вечерва во клуб Платинум забава со познатиот Johnny Live

Вечерва во клуб Платинум забавата продолжува со #JOHNNY #LIVE кој ќе ве води низ забавата со сите познати мак-ју рефрени. Забавата е загарантирана, и затоа не двоумете се за да ја направите вашата резервацијa… Клуб Платинум е дефинитивно вистинското место за забава оваа вечер!41589697_10156543443014043_4700542363431337984_o

Comments are closed.

POP