Денеска во Струмица бизнис настан со едни од најуспешните македонски бизнисмени

Денеска со почеток од 18.30ч ќе со одржи бизнис настан во големата сала на домот на културата Антон Панов во Струмица. Тројца успешни претприемачи од Македонија меѓу кои и струмичанецот Зоран Витанов ќе си ја кажат својата приказна, ќе ги образложат бизнис тенденциите во новите светски бизнис модели и ќе дадат конкретни бизнис насоки.41684513_509988319465020_2191810300359999488_n

Програмата за овој настан е следната:

- 18.00 пријава

- 18.30 – 18.40 Игор Климпер

- 18.40 – 19.25 Катерина Смилковиќ

- 19.25 – 19.30 Игор Климпер

- 19.30 – 20.15 Страшо Тодоров

- 20.15 – 20.35 Пауза

- 20.35 – 20.40 Игор Климпер

- 20.40 – 21.30 Зоран Витанов

- 21.30 – Networking

Comments are closed.

POP