,,Кафе 19″ ја најави роденденската журка во петок! #DjRadnaskell #DjSaras #DjNasty

12 години исполнети со забава, 12 години другарување, 12 години уживање и забавување со големи домашни и странски музички имиња, 12 години Ваше омилено место за забава и дружење, 12 години место број #1 во регионот, 12 години #CAFFE19.41237206_1801802983221099_3902772374545629184_n

Сите овие години #caffe19 беше асоцијација за добра журка и забава, па затоа нема простор за очекување на спротивното. Во петок(14.09 петок) за 12-та роденденска година на #caffe19 најавени се:
#DjRadnaskell
#DjSaras
#DjNasty

Закажете на време. Журка која не смеете да ја пропуштите!

078/364-255 Блаже
071/878-469 Димитар
078/596-130 Никола

Comments are closed.

POP