Ако успеете да ги споете сите овие точки во четири потези, Вие сте гениј

Ако успеете да ги споете сите овие точки во четири потези, Вие сте гениј…

592592_test-foto-youtube-sari-jaradat_f

Правило:За да го направите овој тест, прво на хартија нацртајте девет точки како што е прикажано на фотографијата. Потоа вашата задача е да ги споите сите тие точки во само четири потези.

На крај од видеото, можете да погледнете решението.

Comments are closed.

POP