#BACK_TO_SCHOOL_PARTY вечерва во клуб Платинум!

#01_СЕПТЕМВРИ_САБОТА со огромно задоволство клуб Платинум ве поканува на одлична забава со најмладите артисти во градот #DJ_TERROR &#DJ_BONEW, каде ќе добијат подршка од #DJ_ALEX, а за настанот да биде како што доликува ќе се погрижи веќе добро познатиот диџеј #MARIO_EDDIE.
40379695_10156508754739043_1675407694959214592_o !!!

Comments are closed.

POP