Сезонски влезници за натпреварите на Беласица

Фудбалскиот клуб Беласица, кој сезонава ќе се натрпеварува во Првата македонска фудбалска лига, на официјалната фејсбук страница на клубот истакнаа дека наскоро ќе има продажба на сезонски влезници.

Сезонски влезници - Беласица

Сезонските влезници ќе бидат по симболична цена, а повеќе информации за сезонските влезници, од клубот истакнуваат дека наскоро ќе излезат со подетални информации.

Денес Беласица ја започнува сезоната од ПМФЛ со натпреварот против Победа од Прилеп.

Comments are closed.

POP