Ова се судиите за натпреварот Победа – Беласица

Фудбалерите на Беласица во недела против Победа од Прилеп, ќе ја започне новата сезона од Првата македонска фудбалска лига.

Натпреварот ќе се одигра со почеток од 17:00 часот, на градскиот стадион „Под Тумбе Кафе“ во Битола.

Belasica - Kozuv Gevgelija - vo Strumica 31.03.2018

Главен судија на овој натпревар ќе биде Јакимовски Дејан од Скопје, помошни судии ќе бидат Караколев Никола од Штип и Лика Куштрим од Кичево, четврт судија на овој натпревар ќе биде Младеновски Марјан од Скопје.

Делегат на натпреварот ќе биде Зеќировиќ Адмир од Скопје, додека контролор на натпреварот ќе биде Шуклев Благој од Стојаково.

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o