ЖФК Тиверија Струмица со 8 репрезентативки во Кадетската У-17 репрезентација на Македонија

ЖФК Тиверија од Струмица со осум репрезентативки во Кадетската У-17 репрезентација на Македонија.

Селекторот на У-17 репрезентацијата на Македонија Тоше Нацев ги повика следните фудбалерки од ЖФК Тиверија Струмица:
Сара Велкова, Елена Бошкоска, Елена Панеска, Данче Карпузовска, Викторија Недева, Теа Божиновска, Хикмете Лимани и Теодора Николовска.

ЖФК Тиверија - 8 репрезентативки во У17 репрезентација на Македонија

Собирот за девојките е во Дојран од 15-22 Август.

Македонија е домаќин на квалификациите од 20-26 Септември, а наши противници ќе бидат репрезентациите на Франција, Унгарија и Босна и Херцеговина

Comments are closed.

POP