Најголемата чоколада во светот

 

 

Најголемата чоколада на светот е направена во Ерменија и е тешка 4.410 килограми.

1380835_532788133457078_583338201_n

 

 

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o