ТЕСТ: Дознајте колку сте интелигентни за само 30 секунди

Тестирајте ја вашата интелигенција со овој краток тест. Се’ што треба да направите е да изборите колку пати буквата Ф ќе се појави во реченицата. Ве предизвикуваме да си ја пробате шансата. Погледнете го видеото во продолжение и обидете се да погодите:

brain

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o