Легендарниот ди-џеј Латин Принц гостува во клуб Платинум на 16-ти август!

Клуб Платинум уште еднаш ќе биде домаќин и организатор на одлична забава со уште едно светски познато музичко име. Со потекло од Њујорк, Америка, на 16-ти август во клуб Платинум ќе гостува познатиот ди-џеј Принц. Позади ди-џеј Принц стојат успешни соработки со Мери Џ Блајџ, Фло Рида, Акон, Дејвид Гета и уште многу други светски познати имиња.38872959_10156461345609043_3630518052669358080_n (1)

Забава која не се пропушта! 16-ти август! Клуб Платинум! Резервирајте на време.

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o