Најлуксузниот хотел во светот со 7 ѕвездички

Најлуксузниот хотел во светот со 7 ѕвездички се наоѓа во Дубаи со име Бурџ ал Араб…

 

фото 1 од 9

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o