Беласица во недела против Победа ја започнува новата сезона во ПМФЛ

Фудбалскиот клуб Беласица, во недела против Победа од Прилеп, на градскиот стадион „Под Тумбе Кафе“ во Битола, ќе ја започне новата сезона од Првата македонска фудбалска лига.

Belasica - Borec - 10.03.2018 - Strumica

Натпреварот е закажан со почеток од 17:00 часот. Правдата на на овој натпревар ќе ја дели судијата Јакимовски Дејан од Скопје.

 

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o