ЖФК Тиверија со убедлива победа на првиот контролен натпревар, фудбалерките постигнаа 17 гола

Фудбалерките на ЖФК Тиверија во петокот го одиграа првиот контролен натпревар пред стартот на новата сезона каде забележаа сигурна и висока победа.

ZFK Tiverija - ZFK Plackovica - vo Radovis

ЖФК Тиверија на овој натпревар победи со резутат од 17:0 над екипата на ЖФК Плачковица од Радовиш.

Најмногу голови на овој натпревар постигна Димоска, вкупно пет, Бошковска 3, Спасова, Лимани, Головсак, Ѓоргиева, Велкова, Божиновска, Карпузовска, Недева и Ристевска по еден гол.

 

Comments are closed.

POP