Заврши „Пандев Куп 2018“

Заврши „Пандев Куп 2018“ кој оваа година се одржуваше на две локации во Струмица и Скопје, во време траење од пет дена, со многу неизвесни натпревару, дружба и многу нови пријателства

Pandev Kup 2018

„Академија Пандев изразува голема благодарност до сите чинители кои помогнаа Пандев Куп да биде на така високо ниво, кое секако ќе биде предизвик и мотив и за нас да наредното издание биде уште подобро. Решени сме да Пандев Куп прерасне во традиционален турнир, па уште сега го најавуваме „Пандев Куп 2019“, напишаа од Академија Пандев на нивната фејсбук страница.

Comments are closed.

POP