Марјан Живковиќ е новиот тренер на Беласица

Фудбалскиот клуб Беласица, кој ќе се натпреварува во Првата македонска фудбалска лига, го доби Марјан Живковиќ за нов тренер.

Marjan Zhivkovikj - nov trener na Belasica

Искусниот Живковиќ кој во минатото ги има водено екипите на Раднички Приот, Обилич, Хајдук Белград, Нови Пазар и кинеската екипа на Шенјанг Донгин од денеска е нов шеф на стручниот штаб на ФК Беласица.

Од фудбалскиот клуб Беласица, му посакаа добредојде и многу успех во престојната сезона.

Comments are closed.

POP