Изведена атмосферска канализација во ООУ „Герас Цунев“- Просениково

Деновиве, додека учениците уживаат во летниот распуст, во ООУ „Герас Цунев“- Просениково се реализираат неколку градежни зафати со кои се делува на решавањето на дел од проблемите со кои долги години се соочуваат вработените и учениците во ова училиште, а исто така се придонесува и за екстериерното уредување на училишниот објект.

Имено, преку изведба на атмосферска канализација во училишниот двор конечно се решава долгогодишниот проблем со кој се соочуваат учениците и вработените во ова училиште. 20180717_104058_1600x1200

20180717_121705_1600x1200 20180717_130113_1600x1200

 

Comments are closed.

POP