Знаете ли како умрел најголемиот воин Џингиз Кан?

Најголемиот воин, Џингиз Кан кој е основач на големата монголска феудална империја умрел на необичен начин – за време на сексуален чин.

 

 

 

1233630_525254960877062_1440839616_n

Comments are closed.

POP