Академија Пандев ја победи екипата на Алтин Асир

Фудбалерите на Академија Пандев на контролниот натпревар одигра вчера, забележаа победа од 2:1 против шампионот на Туркменистан, екипата на Алтин Асир.

Akademija Pandev - Altin Asir (Turkmenistan) - kontrolka

Стрелци на головите за Академија Пандев беа Марио Крстовски и Давид Атанаскоски. Следуваат два слободни денови за фудбалерите, а од вторник со тренинзи екипата на Академија Пандев ќе продолжи во Струмица.

 

Comments are closed.

POP