ФОТО: 30 фотографии сликани секунда пред да се случи најлошото

Не треба да сте професионалец за да знаете како да направите совршена фотографија. Само треба да бидете на вистинското место во вистинското време и брзо да реагирате. Насмејте се до солзи на овие 30 фотографии сликани секунда пред да се случи најлошто и не заборавајте да ја изберете вашата омилена:

15 62205-650-144663999010 62255-650-144663998911 62605-650-144663998918 62655-650-14466399882 62705-650-144663998820 62755-650-144663998921 62805-650-144663999022 62855-650-144663999023 62905-650-144663998924 63005-650-144663998926 63155-650-144663999029 63205-650-144663998930 63255-650-144663998831 63355-650-144663998833 63405-650-144663998934 63505-650-144663998837 63655-650-144663999040 63705-650-144663999041 63805-650-144663999044 63855-650-144663998845 63905-650-14466399894578457324 63955-650-144663999046 64005-650-144663998947 64055-650-144663999048 64255-650-1446639989578655-R3L8T8D-800-rl-fDOr_Mtg 64305-650-14466399906 64505-650-1446639989907205 64555-650-1446639988asp_970px_259 11219238_980533715339641_8531572740908705463_n

Comments are closed.

POP