7 причини зошто жените се најкомплицираните суштества на планетата

Текст во кој жените ќе се пронајдат, а мажите слатко ќе се изнасмеат.

th (2)

Еве ги 7-те причини зошто жените се најкомплицираните суштества на планетата:

  1. Штедливи се!
  2. И покрај тоа што се штедливи, секогаш купуваат скапа облека.
  3. Иако купуваат скапа облека, никогаш, ама баш никогаш немаат што да облечат.
  4. Иако немаат што да облечат, секогаш се облекуваат убаво.
  5. Иако секогаш се убаво облечени, никогаш не се задоволни со себе.
  6. Иако никогаш не се задоволни со себе, сепак очекуваат комплимент од мажот.
  7. А кога мажот ќе им даде комплимент, не му веруваат.

Кој рекол дека жените не се комплицирани?

women-shopping

Извор: www.panika.be

Comments are closed.