Фасцинантни слики кои ќе ви покажат како се промени Барби во последниве 50 години

Дали знаете како изгледала Барби од 1959 година? Омилената кукла на секое девојче не била онаква каква што денес ја знаеме. Уште од 1959 година кога Барби била измислена, таа ги следи модните трендови и секоја година си го менува изгледот. Која од овие барбики ја имавте? Која ви е омилената?

 

babri kako se menuva

Comments are closed.