Поставен е втор слој асфалт на улицата „Монополска“

Поставен втор слој на улицата Монополска во централното градско подрачје во должина над 150 метри . Обновени се сливниците за прибирање на атмосферските води.37794317_1732394006814022_2965118753982906368_n 37831286_1732393926814030_3804713525239087104_n 37849328_1732394020147354_8050019660583665664_n

Comments are closed.

POP