Во недела ќе се прска против комарци

Од Центарот за развој на Југоисточниот плански регион кој во соработка со општините од
регионот го организира третирањето против комарци, ги информираат граѓаните дека прскањето
ќе се изврши на ден 29.07.2018 година (недела) во раните утрински часови, односно, во
раните утрински часови во периодот од 04:30 до 09:30 часот, доколку временските услови
дозволат..37879448_1732567580129998_4636467515868839936_n
Се известуваат сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита,
односно да ги затворат истите во најавениот временски период.

Comments are closed.

POP