Академија Пандев во контролен натпревар против Алтин Асир од Туркменистан

Екипата на Академија Пандев во сабота ќе одигра уште еден контролен натпревар, во Банско – Бугарија, против тимот на Алтин Асир од Туркменистан.

Akademija Pandev - AEL Limason - kontrolen 2

Во претходниот контролен натпревар, Академија Пандев беше поразена од АЕЛ Лимасол, фудбалскиот клуб од Кипар, со резултат од 2:1.

 

Comments are closed.

POP