По два сина Горан Пандев ја доби ќерката Софија!

Капитенот на македонската фудбалска репрезентација, Горан Пандев доби ќерка.793507_1

Ова е трето дете на струмичанецот Пандев и неговата сопруга Надица.

Новородената ќерка на Пандеви го добила името Софија.

Comments are closed.

POP