Во Струмица 14 годишно девојче пријавило „силување“ извршено од 17 годишен малолетник

На 22.07.2018 година, во Полициската станица–Струмица, од страна на 14 годишно девојче пријавено е кривично дело „силување“ извршено од 17 годишен малолетник. По пријавениот настан од страна на СВР-Струмица во координација со ОЈО-Струмица се преземаат мерки за расчистување на случајот. – пишува во дневниот билтен на МВР.полиција

Comments are closed.

POP