Вечерва покрај ,,Eзерцето” во паркот ќе се одржи ,,Вечер на афоризми”

35650991_1652134838218225_575427387466973184_o

#sof2018 ја продолжува традицијата проширувајќи го својот концепт. Познатата струмичка „Вечер на афоризми“ и летово на Езерцето во градскиот парк.

На 24 јули од 22:00 часот ќе настапат афористичарите:
Марина Аристо Марковиќ – Ниш
Витомир Долински – Струга
Марјан Ангеловски – Скопје
Ристо Филчевски – Струмица
Ацо Ѓоргиев – Муртино

Comments are closed.

POP