Академија Пандев загуби во контролниот натпревар од Царско Село

Екипата на Академија Пандев загуби од Царско село со резултат од 2:1, на контролниот натпревар, кој се одигра во Софија на комплексот на домашниот тим.

Akademija Pandev - Carsko Selo - kontrolka

Единствениот погодок за Академија Пандев го постигна Александар Мишов.

Comments are closed.

POP