Во дневната соба си направиле базен!

Во Русија двајца тинејџери не можеле да си дозволат да заминат на море, па во дневната соба си направиле ,,плажа’’ така што се обложиле со пластика.

Kucni-akva-park,-foto-2

Kucni-akva-park, foto 1 Kucni-akva-park,-foto-3 Kucni-akva-park,-foto-4 Kucni-akva-park,-foto-5 Kucni-akva-park,-foto-6

Comments are closed.

POP