ВИДЕО: Еве што ќе се случи ако ја измиете вашата коса со Кока Кола

Докажано е дека пивото ја зајакнува косата, но во следното видео можете да видите дека Кока-Колата го има истиот ефект, па дури и подобар!

Comments are closed.

POP