Маж кој танцува на штикли од 12 сантиметри

Јанис Маршал со штикли од 12 сантиметри, танцува на песни од Бијонсе, Лејди Гага, Сијара, Тејлор Свифт и благодарение на нив има милионски фанови.

Оваа видео ќе ви докаже дека и маж може да танцува и да „се крши“ подобро и од Бијонсе на сцена:

Comments are closed.

Capture