Вечерва ќе се одржи промоција на еротска народна поезија и проза

Вечерва во НУЦК ,,Антон Панов” со почеток во 20 часот ќе се одржи промоција на еротска народна поезија и проза составена од струмичанецот Иван Котев под наслов ,,Играле моми по месечина”.37361156_10156525830182790_4507476960636567552_n

Comments are closed.

POP