Беласица со реми против Бачка Топола

Беласица со уште едно реми со резултат 1:1 против екипата на Бачка Топола.

Belasica - Backa Topola - kontrolen natprevar

Контролниот натпревар против Бачка Топола е дел од подготовките на Беласица во Златибор. Стелец на единствениот погодок на овој натпревар за Беласица беше Ѓорге Џонов.

Comments are closed.

POP