Напиток за намалување на обемот на половината

Ослободете се од вишокот на масти и вода која се акумулира во телото во текот на годините, со помош на овој магичен напиток. За неговата ефикасност сведочат многумина кои постигне одлични резултати. Некои тврдат дека успеале да го намалат обемот на половината за околу 1,5 сантимети само во еден ден.

weight_loss_tape_girl_735_350

Покрај извонредна помош во губење на тежината, овој пијалок има и други посакувани ефекти:

- ја подобрува функцијата на мозокот,
- ја подобрува меморијата,
- го подобрува слухот и
- го подобрува видот.

Подгответе го овој рецепт и уживајте во резултатите!

Пијте го секогаш пред главното јадење. Повторувајте го овој процес една недела, а потоа направена пауза од една недела, а потоа пак продолжете. Овој напиток можете да го конзумирате додека не ги постигнете посакуваните резултати.

Ако не сте обожавател на грејпфрут или немате од каде да го купите, обидете се со портокал. Резултатите ќе се постигнат.

 

Напиток за намалување на обемот на половината

Измешајте сок од грејпфрут, мед и оцет. По подготовката, напитокот е подготвена за конзумирање.

Пијте го секогаш пред главното јадење. Повторете го процесот во текот на една недела, а потоа одморете до следната недела, и пак продолжете. Овој пијалок може да се конзумираат додека не ги постигнете посакуваните резултати.

Ако не сте обожавател на грејпфрут или немате од каде да го купите, обидете се со портокал. Резултатите ќе се постигнат.

Comments are closed.