Академија Пандев против Трајал од Србија на трета контролка

Фудбалскиот клуб Академија Пандев во досегашните подготовките одигра два контролни натпревари, а за во среда е закажан и третиот контролен натпревар.

тренинг - Академија Пандев 17 ден -4

Во оваа трета контролка Академимја Пандев силите ќе ги одмери со фудбалскиот клуб Трајал од Србија. Во претходниот контролен натпревар, Академија Пандев одигра нерешено (0:0) против штипска Брегалница.

Comments are closed.

POP