Трето издание на меѓународниот турнир „Беласица Куп“

Официјално оваа година третото издание на меѓународниот турнир „Беласица Куп“ ќе се одржи од 31 август до 2 септември.

Belasica Cup 2018

Годинава право на учество на третото издание на „Беласица Куп“ ќе имаат фудбалери кои се родени 2006, 2007 и 2009 година, истакаа од фудбалскиот клуб Беласица на нивната официјална страница на Фејсбук.

„Беласица Куп 2018“ има и своја фејсбук страница каде може да се следат сите случувања поврзани со третото издание на меѓународниот турнир.

 

Comments are closed.

Capture