Струмица дел од големата граѓанска прослава на 14-ти јули на градскиот плоштад

Владата на Република Македонија на својот ФБ профил објави покана:

Ве покануваме оваа сабота, на 14 јули, да се обединиме и заедно да го прославиме историскиот успех на Македонија.

Голема граѓанска прослава во 15 градови ширум земјата заедно со преку 40 домашни артисти и музичари.

Одиме напред – Македонија во НАТО и ЕУ!37044846_1862857837106732_7315351052037914624_n

Comments are closed.

POP