Клуб Платинум ќе работи секоја вечер до 1-ви септември! #Платинумски маратон!

Оваа лето, на барање на гостите клуб Платинум ќе работи секоја вечер! На журките им нема крај! Во деновите што доаѓаат, клуб Платинум ќе биде домаќин на голем број журки на кои ќе гостуваат најпознатите музички имиња од регионот. Затоа, доколку ви е потребна забава, клуб Платинум ќе биде достапен секоја вечер. Платинумски летен маратон од четврток12.07.2018 до 01.09.2018 клубот работи секој ден.37000464_10156391627139043_5999206049855307776_o

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o