Фудбалерите на Беласица започнаа со тренинг сесиите во Златибор

Фудбалери на Беласица пристигнаа и се сместија во хотелот „Палисад“ во Златибор, Србија, а веќе започнаа и со предвидените тренинг сесии.

тренинг - Беласица - Златибор 07.07.2018

Утре пак во 11:00 часот следи уште еден контролен натпревар, овојпат со Фудбалскиот клуб Крупа од Босна и Херцеговина.

Comments are closed.

POP