ФОТО: Тренинг сесиите на Беласица

Фудбалерите на Беласица тренинг сесиите ги работат во Златибор, Србија, за почетокот на новата сезона, од Првата македонска фудбалска сезона.

тренинг - Беласица - Златибор 07.07.2018

Беласица во досегашните подготовки одигра два пријателски натпревари, првиот против Македонија ЃП, каде забележа победа и против прилепска Победа каде Беласица минимално беше поразена.

Следен контролен натпревар за струмичкиот прволигаш е ФК Крупа од Босна и Херцеговина.

тренинг - Беласица - Златибор 07.07.2018 -1 тренинг - Беласица - Златибор 07.07.2018 -2 тренинг - Беласица - Златибор 07.07.2018 -3 тренинг - Беласица - Златибор 07.07.2018 -4 тренинг - Беласица - Златибор 07.07.2018 -5 тренинг - Беласица - Златибор 07.07.2018 -6

Comments are closed.

POP