ФОТО: Волку голем попуст не сте виделе во животот! Сокот е поефтин за…

Ова е неверојатно, но можеби се работи и за ненамерна грешка на вработените.

Сокот од 1.5 литри има цена од 110 српски динара, додека на попустот цената за истиот сок е намалена на неверојатни 109,99 српски динара! Освен тоа, цената на попуст е во жолта боја, со цел да може да го привлече вниманието на купувачите!

img-20171224-wa0005-620x350

Comments are closed.

Capture