Црногорскиот Дедо Мраз во обложувалница! Децата се прашуват дали неговиот тикет е добитен!

Дедо Мраз во обложувалница. Да, и ова е можно некаде на Балканот, па дури и на Божиќ.

Дедо Мраз наместо да им дели подароци на децата, тој во обложувалница го уплаќа својот тикет.

 

255942579456403689173045192157724554583187n-620x350

Comments are closed.

Capture