Беласица минимално загуби на втората контролка од Победа

Фудбалерите на Беласица со минимален резултат од 0:1 загубија од прилепска победа, на вториот контролен натпревар.

Belasica - Borec - 10.03.2018 - Strumica

Во претходниот контролен натпревар, Беласица ја победи екипата на Македонија ЃП.

Во петок фудбалери на Беласица заминуваат на припреми во Златибор, Србија а таму ќе одиграат пет контролни натпревари.

Comments are closed.

POP