ФАКТ НА ДЕНОТ: Громови

Кога гром ќе удри во некоја структура, може да помине низ електричната мрежа, телефонските жици, водоводниот систем, дури и низ телевизиските и радио антени.

the_world_is_a_dangerous_place_according_to_these_stats_and_facts_about_everyday_life_640_14

Comments are closed.

POP