НЕПОВТОРЛИВА ЖУРКА ВО КЛУБ ПЛАТИНУМ НА 13-ТИ ЈУЛИ! #ЈалаБрат & #БубаКорели

Клуб Платинум со задоволство ве поканува на уште еден незаборавен настан за летото 2018.
#PLATINUM_NEVER_SLEEP36466339_10216660160646542_87751035170324480_n

На барање на гостите во #ПЕТОК_13_ЈУЛИ во клуб Платинум во Струмица ќе настапат #ЈалаБрат & #БубаКорели , балканското дуо кој имаат многу хитови.

Задолжителна резервација кај некој од менаџерите. Бројот наа маси е ограничен.

Инфо: 070/639-526 Иван.36630536_1749407521809524_5491164191001673728_n

Comments are closed.

POP